fredag 11 januari 2013

Sierskan Elsa

Jag har spått mig hos sierskan Elsa (jag vet inte vad hon heter i efternamn) några gånger och jag har blivit imponerad av hennes svar alla gånger. Elsa har en stil och ett språk som skiljer sig från andra spådamers och det gillar jag.

Hon är den träffsäkraste av alla sierskor som jag provat. Kanske för att hon använder sig av Akashakrönikan? Det mesta av det hon skrev har slagit in. Imponerande!

Elsa är det spådam som kan jag rekommendera mest. Om du skulle be mig välja en enda spådam som skulle det utan tvekan bli Elsa.

Hemsida: Sierska Elsa

E-post: sierskanelsa(at)yahoo.se

6 kommentarer:

  1. För mig stämde då ingenting och trots att hon "garanterar" återbetalning om man inte är nöjd så har hon inte betalat tillbaka mina pengar. Svarar inte alls på mina mail! Rent lurendrejeri!!!

    SvaraRadera
  2. Jag och min kompis fick exakt samma spådom för ett år framåt...tråkigt, var finns det ärliga sierskor i sverige?? en smutsig bransch tyvärr, synd om dom som är seriösa.

    SvaraRadera
  3. Tror nog att det är Elsa själv som lagt in den positiva kommentaren... Jag tror Madame Zelda och sierskan elsa är samma person och de är en bluff.. när de spått ett tag, hittar de på en ny profil, nu är det Spådamen Christelle och sierkan elsa är "försvunnen" ett praktfullt lurendrejeri.. och sånt kan man ju polisanmäla!

    SvaraRadera
  4. Tror nog att det är Elsa själv som lagt in den positiva kommentaren... Jag tror Madame Zelda och sierskan elsa är samma person och de är en bluff.. när de spått ett tag, hittar de på en ny profil, nu är det Spådamen Christelle och sierkan elsa är "försvunnen" ett praktfullt lurendrejeri.. och sånt kan man ju polisanmäla!

    SvaraRadera
  5. Ja och nu skriver spådamen Christelle på sin fb sida att "bondmoran" ska ta över, ja herregud, jag skrattar ihjäl mig, när ska hon ge upp?
    Dessutom samarbetar hon med med astrologen Henry Varela, men det är väl säkert han som ligger bakom alltihopa? varför kan han inte bara använda sitt eget riktiga namn?

    SvaraRadera
  6. Ja och nu skriver spådamen Christelle på sin fb sida att "bondmoran" ska ta över, ja herregud, jag skrattar ihjäl mig, när ska hon ge upp?
    Dessutom samarbetar hon med med astrologen Henry Varela, men det är väl säkert han som ligger bakom alltihopa? varför kan han inte bara använda sitt eget riktiga namn?

    SvaraRadera